Nosaltres

Cottage Properties és una empresa, amb gran experiència en el sector immobiliari, especialitzada en masies, finques rústiques, cases de poble amb encant i habitatges de luxe. Tenim una àmplia cartera de propietats a les províncies de Barcelona i Girona, especialment en zones com l'Empordà, Costa Brava i Maresme.
Més que els immobles, el nostre negoci és concretar la felicitat dels nostres clients, donar-los suport, suport i assessoria perquè els seus eleccions siguin sempre afortunades, constructores d'espais i llars que mantinguin encesos els seus somnis.
Oferim molt més que els serveis tradicionals de compravenda.
Tractem als nostres clients de forma personalitzada, assistint-los en tots els processos involucrats en operacions de compra, des de la coordinació de logística, transport i acomodació fins l'assessoria legal i l'acompanyament per donar la màxima seguretat i suport a les operacions immobiliàries que tanquem.
Tenim una llarga llista de clients satisfets i un equip d'assessors legals, experts en màrqueting, relacions públiques i agents Immobiliaris disposats a gestionar els seus demandes per donar solucions a mida per a que la seva propietat tingui la millor posició i visibilitat de compradors potencials en l'àmbit local i internacional.
El nostre departament legal compta amb diferents professionals que s'encarreguen de tots els tràmits legals i gestions administratives des del principi fins al final del procés.
També comptem amb un equip d’àmplia experiència en rehabilitacions: Si vol convertir l'habitatge que acaba de comprar a la llar que sempre ha somiat nosaltres ho fem possible.