Especialistes en masies, finques rústiques, cases de poble amb encant i habitatges de luxe.

Experts en la rehabilitació, disseny i direcció d'obres de Masies, Finques i Cases Rurals. Gestionem l'obra en la seva totalitat.

La nostra passió és tornar a donar vida a totes aquestes peces úniques que formen part de la nostra història, i crear espais sostenibles ambientalment, eficients i amb un disseny actual.

El nostre equip està format per Arquitectes, dissenyadors, interioristes, topògrafs i enginyers forestals, els quals tenen sempre en compte les necessitats del client, prioritzant l'elecció dels materials i utilitzant tècniques respectuoses amb les persones i el medi ambient tant en l'estètica de el projecte, pressupost i expectatives a assolir.

Amb una experiència de més de 30 anys, la nostra finalitat és crear espais saludables i biocompatibles per ajudar a aconseguir una arquitectura que ajudi a millorar la qualitat de vida dels nostres clients.

Immobles destacats

Per rehabilitar en venda Monells, Girona. Ref: 1285. Cottage Properties
690.000 €
Masía en venda a Monells, amb 500 m2 i 5 habitacions i 1 banys.
REF.1285
Viles en venda Foixa, Girona. Ref: 1432. Cottage Properties
Consultar
Villa en venda a Sant Sadurni De L'Heura, amb 300 m2, 4 habitacions Piscina i 3 places de Garatge.
REF.1432
Masia en venda La Bisbal D
730.000 €
Cases en venda a Bisbal D'Emporda, La, amb 500 m2 i 4 habitacions i 3 banys.
REF.1198
Masia en venda Monells, Girona. Ref: 1445. Cottage Properties
1.185.000 €
En un dels entorns més meravellosos del Baix Empordà i molt a prop de Monells, es troba aquesta espectacular Masia de l'SXVII. Es tracta d'una finca de 7 hectàrees amb boscos i terres de conreu en el límit de parc Nacional de les Gavarres.
REF.1445
Masia en venda Palafrugell, Girona. Ref: 1506. Cottage Properties
1.500.000 €
Al cor de l'Empordà, entre Palafrugell i Llafranc, s'ecuentra aquesta peça amb 3,5 hectàrees de camps de cultivo.Se tracta d'una Masia a rehabilitar de 300m2 composta de dues plantes.
REF.1506
Masia en venda Vilopriu, Girona. Ref: 1507. Cottage Properties
900.000 €

A Valldevià, un poble del Baix Empordà, ens trobem està encantadora masia de dues plantes totalment rehabilitada i amb 1.700 metres de Jardí i piscina.

REF.1507

Blog

25
febr.

COM TRIAR LA MASIA IDEAL

Triar una Masia per viure, és com triar una joia o una obra d'art: es tracta d'una peça única i irrepetible. És per això que cal tenir diferents aspectes en compte en el moment de triar. Es tracta d'un patrimoni cada vegada, més revaloritzat ja no tan sols per compradors nacionals, sinó també per clients internacionals que saben valorar aquest tipus de béns, situats en un entorn únic, amb un clima immillorable i un tipus de vida cada vegada més desitjat .

31
gen.

AVANTATGES DE VIURE EN UN MAS

Són moltes les persones que a l'hora de comprar un Masia, ens pregunten ... i realment m'adaptaré? ¿Tants avantatges té? ¿No em sentiré molt aïllat? ... en el post d'avui intentarem contestar a totes aquestes preguntes i elaborar 5 Tips sobre els avantatges de viure fora d'una gran ciutat.