Ref.:
Busco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Grups:
Característiques:
Preu:
Mostra immobles.

  Cottage Properties, el millor portal per comprar una masia a les comarques de l'Empordà, la Selva o Costa Brava entre d'altres

  Quan volem comprar una masia en Barcelona o Girona, el primer de tot que és esbrinar i entendre què és: La masia és la representació més popular de l'arquitectura rural catalana. El mateix terme procedeix del català 'mas' i aquest al seu torn, deL vocable llatí 'mansum', és a dir eren les mateixes viles romanes les que van inspirar l'arquitectura de la masia. No és fins a principis del segle XX que aquestes propietats tornen a despertar interès.

  Comprar masia en Barcelona

  La pedra és, sens dubte, un altre dels elements més característics de la masia catalana i està present tant en el seu estat natural com treballada en arcs o llindes de les portes i finestres. Antigament, les Masies formaven part d'una explotació agrícola o ramadera, i és per això que solen ocupar una superfície d'entre 20 i 300 hectàrees.

  L'orientació era una de les qüestions més cuidades en les masies, però no només pel que fa a la façana, sinó també pel que fa a distribució dels espais interiors es refereix. Hem de pensar que sabien perfectament on les situaven, ja que l'orientació del sol era el més important. A l'hora de comprar una masia, ja saps que serà ben lluminosa!

  La planta baixa solia dedicar dependències vinculades a l'ús de la construcció com ara els estables per als animals, mentre que, a la planta principal, era on quedaven ubicades la zona de dia (saló, menjador, sala d'estar ...) així com els dormitoris .

  En alguns casos, sobretot a les Masies que pertanyien a famílies més riques, existia, una tercera planta, la qual solia albergar magatzems, assecadors i graners, i moltes vegades aquest tipus d'espais podien construir-se de manera annexa a l'habitatge conformant patis.

  Comprar Masia Girona

  La fama de les Masies ha anat sobrevivint al pas del temps, i avui dia són una construcció de referència. El seu únic estil tradicional, les converteixen cadascuna d'elles en peces úniques, mateix que els seus orígens vinculats a les explotacions agrícoles i ramaderes de caràcter familiar.

  Actualment aquestes distingides finques s'han anat reinventant fins a esdevenir Masies amb un toc més modern i s'han convertit en el desig únic de moltes famílies, tant per la seva estructura, com per la seva forma de vida, ja que donen l'oportunitat de poder viure en contacte directe amb la natura i amb la distinció de la pedra, element protagonista en aquestes cases.

  En Cottage Properties, venda de masies i habitatges de luxe, disposem d'un gran portafoli, únic i exclusiu per comprar una masia en Barcelona, Girona o la Costa Brava. Els oferim també la possibilitat i la nostra gran experiència de més de trenta anys coneixent i rehabilitant Masies. Disposem d'un equip únic professional, que l'assessorarà, ajudarà i acompanyarà de manera personalitzada en el procés de compra i si ho desitja de restauració d'aquest tipus de propietats.