Cottage Properties som experts en construcció i rehabilitació de Masies, cases de poble i finques rústiques

Més de 30 anys rehabilitant masies a les comarques de Barcelona, Girona i la Costa Brava de forma sostenible

Cottage Properties és una empresa de construcció i rehabilitació de Masies, cases de luxe, cases de poble , xalets a primera línia de mar, viles de luxe i castells a les comarques del Baix Empordà i Alt Empordà, el Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla de l'Estany, el Ripollès al Bages, i Osona.

Som especialistes en disseny de projectes, la seva direcció i gestió d'obres i la realització de projectes claus en mà. Acompanyats d'un equip de professionals altament qualificat i amb un llarg recorregut en el sector que l'acompanyaran en tot el procés de creació de casa seva.

A Cottage Properties l'acompanya un equip pluridisciplinar d'arquitectes i especialistes: tècnics en assessorament mediambiental, especialistes en dissenys d'instal·lacions, topografs, dissenyadors d'interiors els quals sempre tenen en compte les necessitats del client, prioritzant l'elecció dels materials i utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient i les persones tant en l'estètica com de el projecte, pressupost i expectatives a assolir.

Per a la rehabilitació de masies, la nostra filosofia és dissenyar cases sostenibles, saludables i eficients, però sempre amb un disseny actual.

Per Cottage Properties seva passió és tornar a donar vida a totes aquestes peces úniques que formen part de la nostra història i poder crear espais amb dissenys sostenbiles, eficients i actuals.

Ens avalen més de 30 anys especialitzats en un sector únic, amb una gran experiència i coneixement de les comarques del Baix Empordà i Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla de l'Estany, el Ripollès al Bages, i Osona entre d'altres, la nostra finalitat és crear espais saludables i biocompatibles per ajudar a aconseguir un arquitectura que ajudi a millorar la qualitat de vida dels nostres clients.

Al nostre portal web disposem d'una exquisida selecció de venta de cases de luxe per rehabilitar.