Ref.:
Busco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Grups:
Característiques:
Preu:

Masia en venda a Montblanc (ref.1917)

Masia en venda a Montblanc, Tarragona

venda: 550.000 €
ref. 1917

553 m2 construïts.
 
 Dormitoris 4
 Banys 2
 Calefacció Gas-oil
 Fusteria Exterior Fusta
 Fusteria Interior Fusta
Estat Bo
Tipus de terra Ceràmica rústica
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum


Disposa de 533 m2 dividits en 3 plantes. Dispose de 4 habitacions i dos banys. La última planta es diáfana por lo cual se convierte en un espacio ideal para habitaciones, etc.. La finca disposa d'aigua d'una mina, i la llum a través de 2 grups electrògens. Dispose de fosa sèptica.Una de les naves tenen 845 m2 i l'altra 1025m2Se tracta d'una finca ideal per viure tot l'any, per als amants dels cavalls o per a qualsevol negoci rural

En Cottage Properties dissenyem espais que optimitzen l'ús dels recursos naturals. i busquem associacions positives amb l'objectiu de minimitzar els costos energètics i maximitzar les energies renovables, és a dir, treball amb la naturalesa i no en contra. els tres principis bàsics de la Permacultura.Y per a que això sigui sostenible és necessari combinar dues línies molt clares, la sabiduría antiga i les tecnologies més modernes com la bioconstrucción.En Cottage Properties ens recolzen més de 30 anys com a experts en rehabilitació. Nosaltres especialitzem en reformar Masies i cases d'aquestes característiques.

Els oferim la possibilitat d'un pressupost d'obra terminada, per a orientar-los i assessorar-los tenint en compte els desitjos de nuestros clientes. Podrà tenir la casa dels seus somnis integrada i respectar l'entorn.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: