Ref.
Busco
Tipus
A
Habitacions
Preu

Serveis

Venem la seva propietat

Cottage Properties té una àmplia experiència en venda d'immobles, cobrint totes les necessitats de comunicació, promoció, logística, intermediació i assessoria jurídica perquè es concreti la venda a les millors condicions. El nostre cobriment internacional ens permet tenir un gran potencial de compradors estrangers.

Assessoria jurídica

El nostre personal posseeix la llicència de l'associació d'agents immobiliaris i la perícia oficial per als tràmits, intermediacions i assessoria legal perquè sempre estigui blindat en el procés de tràmits, gestions, taxacions, herències, successions i tots els aspectes de llei que requereixin la oportuna i satisfactòria venda o compra d'immobles.

Nota simple

Tràmit per obtenir la informació vigent d'un immoble que descriu la identificació de la finca, la identitat de la persona titular o titulars dels drets inscrits sobre aquesta, i l'extensió, naturalesa i limitacions d'aquests. Així mateix, es faran constar les prohibicions o restriccions que afectin els titulars o drets inscrits.

Gestió notarial

Confeccionem i recopilem tota la informació i requisits necessaris per a la correcta gestió davant de notari tenint en compte les implicacions fiscals que poden tenir les diverses operacions d'aquest tipus.

Taxacions

Cottage Properties està qualificat oficialment per Valoracions, i taxacions de béns immobles. Taxacions especialitzades en finques rústiques i terrenys rurals.

Mediació amb inquilins i gestió d'ocupació indeguda

Comptem amb personal mediador experimentat en negociació, recol·locació i gestió humana per resoldre de manera satisfactòria i legal les situacions de habitaje que comprometin els interessos dels nostres clients.

Certificat energètic i Cèdula d'habitabilitat

Gestionem de manera àgil els tràmits per poder obtenir i habilitar els certificats Energètics i la Cèdula d'habitabilitat

Conserge i custòdia de claus

Cottage Properties li facilita la tranquil·litat en els seus viatges o vacances guardant en lloc segur les claus de la seva propietat i gestionant el que requereixi, en la seva absència.
    El servei a més contempla:
  • Visites periòdiques a la seva propietat
  • Supervisió preventiva i correctiva de treballs puntuals o tasques rutinàries com el tractament de la seva piscina, jardineria.
  • Posada a punt del seu habitatge per a la seva arribada a casa (neteja, calefacció, etc.)

Permís de Residència a Espanya per compra d'un immoble o habitatge

El govern espanyol, des del des del 27 de setembre de 2013 i per la derogació de la Llei 14/2013, fa possible obtenir el permís de residència espanyola mitjançant la gestió d'una Golden Visa que li permet el ciutadà estranger treballar, residir en territori espanyol i circular lliurement per l'espai schengen i què permet aconseguir la nacionalitat en temps relativament breu.

Rehabilitacions

Anem més enllà dels serveis tradicionals de compravenda, oferim solucions integrals en, reformes i interiorisme i construcció als nostres clients Comptem amb un grup de professionals amb anys d'experiència en reformes integrals i decoració d'interiors per a masies, cases de camp, cases de poble, habitatges de luxe, etc. El nostre equip d'arquitectes i interioristes, es posen a disposició de cada client assessorant amb les millors opcions per convertir el seu habitatge a la llar que sempre ha somiat. Sempre, complaent les necessitats i gustos de cada propietari.

Treballem amb materials de primera qualitat que garanteixen un resultat durador, excel·lents acabats i fidels a les projeccions aprovades pel client.
El nostre compromís amb la responsabilitat ens porta a estudiar cada propietat per tenir en compte les particularitats geogràfiques, climatològiques, arquitectòniques i històriques perquè les nostres reformes i construccions tinguin el menor impacte visual i ecològic possible. Ens encarreguem de tot i ens comprometem a satisfer les expectatives dels nostres clients en el menor termini de temps possible i de la manera més seriosa.

Cadascuna de les nostres reformes i renovacions ha comptat amb l'absoluta satisfacció dels propietaris a més de valoritzar substancialment l'habitatge. Sigui quina sigui la seva idea de la llar somiat, nosaltres ho concretem.

El nostre equip de professionals pot acreditar 20 anys d'experiència en tot tipus de reformes, rehabilitacions, construccions i projectes d'interiorisme. En Cottage Properties treballem amb uns estàndards de qualitat molt alts que ens permeten el luxe de donar totes les garanties als nostres clients. Estem a el dia de noves tècniques de construcció, materials i aplicacions tecnològiques per trobar la solució més eficaç per a cada reforma.

Garantia de personalització

Cada habitatge és única, a la mida dels somnis de cada persona.
Ens assegurem entendre perfectament que vol, que necessita i que li agrada a cadascun dels nostres clients.
Cada fase del projecte és explicada, consensuada i acordada. En una reforma integral i un disseny d'interiors hi ha molts factors i detalls a tenir en compte. Nosaltres li donem a cadascuna de les parts tota la importància que mereix, des de la construcció d'un nou espai, a l'elecció dels mobles, la decoració final de l'habitatge i el paisatgisme.
Podem realitzar projectes que abasten des dels més tradicional i conservador fins al més avantguardista en disseny i materials.

Garantia de transparència i legalitat

Coneixem i implementem totes les normatives i obligacions legals i fem tot el possible perquè suposin la menor molèstia possible als nostres clients.

Ens cenyim al pressupost i terminis acordats evitant retards i sobrecostos. Informem als nostres clients en temps real del procés i de qualsevol incidència que pugui presentar-se. Ens encarreguem de les formalitats de el projecte. Realitzem de manera eficaç tots els tràmits necessaris. El nostre objectiu és que cada un dels nostres clients se senti partícip de el projecte, estigui tranquil, amb la confiança i seguretat d'haver deixat el seu habitatge en les millors mans.

Servei de Fotografia professional

Realitzem sessions fotogràfiques del seu immoble orientades a la imatge d'aquest de cara als possibles compradors, Fem un estudi de tots els potencials arquitectònics, paisatgístics, històrics, i d'estètica i composició per aportar les millors preses en els millors moments de llum.
Incorporem el registre de passejos virtuals de la propietat en fotografies envoltants de 360º.

Dossier imprès per a clients

Com a suport d'informació i valor afegit, els nostres compradors potencials reben un dossier imprès amb les característiques de la casa i tots els elements per propiciar la seva projecció en ella (fotografies, vídeos i material disponible).