Ref.:
Busco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Grups:
Característiques:
Preu:

Masia en venda a Alt Emporda. (ref.1884)

Masia en venda a Sant Llorenç de la Muga, Girona

venda: 380.000 €
ref. 1884

550 m2 construïts.
500 m2 útils.
1.330.000 m2 parcel·la.
 
Estat A rehabilitar
Qualificació Energètica No necessària

Finca en venda a la zona de Sant Llorenç de la Muga. És una magnífica propietat de 133 hectàrees. La finca disposa d´una Masia a rehabilitar, juntament amb un paller i 1 corral. La propietat està situada a 7km del poble de Sant Llorenç. Es troba a 400 m d'alçada. Cal destacar que el bosc és de pins, alzines i roures, diversos dels quals estan catalogats com a arbres singulars. La fauna destaca senglars, cabirols i cérvols. Per accedir a la finca és a través d'una pista forestal de 7km, que arriba únicament a aquesta propietat, cosa que li confereix una gran privadesa. La finca no disposa d´aigua ni llum elèctrica. Les vistes des de la casa són excepcionals, ja que gaudeix de vistes al mar, cap de creus, la plana de l´empordà i el pantà de Boadella.

A Cottage Properties dissenyem espais que optimitzin el ús dels recursos naturals i busquem associacions positives amb l'objectiu de minimitzar costos energètics i maximitzar les energies renovables, és a dir treball amb la Natura i no en contra. Això es tradueix en un nou enfocament d'administrar la Terra, tenir cura de les persones i una repartició justa, els tres principis bàsics de la Permacultura. I perquè això sigui sostenible cal combinar dues línies molt clares, la saviesa antiga i tecnologies més modernes com la bioconstrucció.

A Cottage Properties ens recolzen més de 30 anys com a experts en rehabilitació. Som especialistes en reformar masies i cases d´aquestes característiques. Us oferim la possibilitat d'un pressupost d'obra acabada.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: