Ref.:
Busco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Grups:
Característiques:
Preu:

Masia en venda a la Garrotxa (ref.1629)

Masia en venda a Besalú, Girona

venda: 395.000 €
ref. 1629

570 m2 construïts.
570 m2 útils.
280.000 m2 parcel·la.
 
Estat A rehabilitar
Qualificació Energètica No necessària

Molt a prop de Sant Ferriol, poblet ubicat a la comarca de la Garrotxa, ia pocs km de Besalu, es troba aquesta fantàstica finca, ubicada en un petit turó, per la qual cosa gaudeix d´unes meravelloses vistes a un bonic bosc d´alzines. La finca es compon d'una Masia principal de 570 m2 i d'un paller annex de 70 m2. La propietat consta de 28 hectàrees de boscos i part de camps de cultiu. destaca que la finca gaudeix de sol tot el dia, aigua de pou i la seva ubicació a 7 km del poble, la converteix en un punt ideal per a la desconnexió i la tranquil·litat. Destacar que molt a prop de la finca hi ha llocs d'interès com el Santuari de Sant Ferriol o l'Església romànica de Sant fruitós, per la qual cosa la finca es converteix en el lloc ideal per convertir-la en un hotel o casa rural. Sant Ferriol és un municipi i poble de la Garrotxa, format per diversos petits nuclis de població: Farrés, Juïnyà, la Miana i el Torn. Es troba a les valls dels rius Fuvià i Ser, envoltat per les serres de Torn i Mor. A Cottage Properties ens donen suport més de 15 anys com a experts en rehabilitació. Som especialistes en reformar Masies i cases d´aquestes característiques.

A Cottage Properties dissenyem espais que optimitzen l´ús dels recursos naturals. Busquem recursos eficients per minimitzar costos energètics i maximitzar les energies renovables, és a dir treballem a favor de la natura amb un nou enfocament: Cuidar la Terra, Cuidar les persones i Fer una justa administració dels recursos; els tres principis bàsics de la Permacultura. Fem possible el nostre compromís combinant la saviesa antiga i tecnologies més modernes com la bioconstrucció.

A Cottage Properties ens donen suport més de 30 anys com a experts en rehabilitació. Som especialistes en reformar Masies i cases d´aquestes característiques. Els oferim la possibilitat d´un pressupost d´obra acabada, per orientar-los i assessorar-los tenint en compte els seus desitjos com els nostres clients. Amb Cottage Properties podrà tenir la casa dels seus somnis integrada i respectant l´entorn.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: