Ref.:
Busco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Grups:
Característiques:
Preu:

Venda de Finca modernista al Bages (ref.1650)

Masia en venda a Avinyo, Barcelona

venda: 1.200.000 €
ref. 1650

1.774 m2 construïts.
1.700 m2 útils.
900.000 m2 parcel·la.
 
 Dormitoris 9
 Banys 3
 Cuina moblada
 Calefacció Gas-oil
 Garatges 2
 Fusteria Exterior Fusta
 Fusteria Interior Fusta
Estat Bo
Tipus de terra Rajoles hidràuliques
Garatge
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum

finca amb Casa modernista i casa de masoveira. La propietat disposa de 90 hectàrees de bosc de roures i alzines. Ideal com a negoci rural per la seva ubicació estratègica. Destaquen les dues propietats: una d'estil modernista i una masia d'estil clàssic. La casa principal es divideix en planta més dues. Disposa de 9 habitacions, 3 banys, diferents sales d´estar. hi ha també 2 cuines i destaca un pati interior que li dóna molta personalitat a la casa. A la primera planta hi ha 2 grans terrasses que envolten la façana. Necessita poca actualització. La casa està envoltada per un jardí modernista que li confereix un gran estil. La Masoveria disposa de la casa principal, i annexat tenen diverses quadres i magatzems. necessita rehabilitació. Antigament havia estat una zona de vins i la finca conserva diverses gerres i l'antic celler. La propietat està situada molt a prop de totes les vies principals, per la qual cosa es converteix en una peça ideal per a negoci. Amb molt bon accés amb vehicle de qualsevol classe, molt ben comunicada amb Manresa i Vic, a més de Lleida i Girona mitjançant la C-25. La finca a més pot ser explotada i generar un gran rendiment agrícola-forestal.

A Cottage Properties dissenyem espais que optimitzen l'ús dels recursos naturals. Busquem recursos eficients per minimitzar costos energètics i maximitzar les energies renovables, és a dir treballem a favor de la natura amb un nou enfocament: Cuidar la Terra, Cuidar les persones i Fer una justa administració dels recursos; els tres principis bàsics de la Permacultura. Fem possible el nostre compromís combinant la saviesa antiga i tecnologies més modernes com la bioconstrucció. 

En Cottage Properties ens donen suport més de 30 anys com a experts en rehabilitació. Som especialistes en reformar masies i cases d´aquestes característiques. Us oferim la possibilitat d'un pressupost d'obra acabada, per orientar-vos i assessorar-vos tenint en compte els vostres desitjos com els nostres clients. A

Amb Cottage Properties podreu tenir la casa dels vostres somnis integrada i respectant l'entorn.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: