Ref.:
Busco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Grups:
Característiques:
Preu:

Masia en venta en Sant Pere Sallavinera (ref.1876)

Masia en venda a Calaf, Barcelona

venda: 360.000 €
ref. 1876

800 m2 construïts.
800 m2 útils.
450.000 m2 parcel·la.
 
Estat A rehabilitar
Qualificació Energètica En tràmit
Aigua

Masia a rehabilitar a l'Anoia, i molt a prop de Sant Pere Sallavinera a tan sols 2lm del poble, i a través d'una pista amb accés molt fàcil d'arribar, es troba aquesta Masia a rehabilitar, més pajar i un corral d'uns 200 m2La propietat de 4,5 hectáreas, de cultiu de cereals de secà La Masia consta de 3 plantes d'uns 150m2 cada una. El tejado s'ha rehabilitat. Dispone de agua de red, pozo de agua, No hay luz electrica (dispone de un transformador)La ubicación es muy tranquila, con unas bonitas vistas a Montserrat y está situada cerca de una zona boscosa, donde disfrutar de excursiones , actividades en bicicleta, etc..Cerca de la Masía es troba el Castillo de Boixadors.

En Cottage Properties dissenyem espais que optimitzen l'ús dels recursos naturals i busquem associacions positives amb l'objectiu de minimitzar els costos energètics i maximitzar les energies renovables, és dir treball amb la Naturaleza. y no en contra.Esto se traduce en un nuevo enfoque de administrar la Tierra, cuidar las personas y una repartición justa, los tres principios básicos de la Permacultura.Y para que esto sea sostenible cabe combinar dos líneas muy claras, la sabiduría antigua y tecnologies més modernes com la bioconstrucción

.En Cottage Properties ens respaldan més de 30 anys com a experts en rehabilitació. Som especialistas en reformar Masies i cases d'aquestes característiques.Oferim la possibilitat d'un pressupost d'obra terminada, per a orientadors i assessors tenint en compte els desitjos de nuestros clientes. Podrà tenir la casa dels seus somnis integrada i respectar l'entorn.


Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: