Ref.:
Busco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Grups:
Característiques:
Preu:

Masia a rehabilitar en venda a Cruïlles (ref.1619)

Masia en venda a Cruilles, Girona

venda: 690.000 €
ref. 1619

640 m2 construïts.
1.090.000 m2 parcel·la.
 
Estat A rehabilitar
Qualificació Energètica No necessària

Aquesta espectacular masia va ser construïda al S. XVI i s'ubica als afores de Crüïlles, una de les poblacions medievals més belles del Baix Empordà. La finca posseeix 109 hectàrees de terreny de les quals 80 ha són de plantació d'alzina i alzina surera, (predominant l'alzina) i 30 ha de plantació de pi. A destacar que hi ha un bon pla de gestió i millora forestal. El propietari ha fet una gestió forestal impecable durant molts anys i la finca està molt ben cuidada forestalment. La masia es troba sobre un turó on podrà gaudir d´unes unes espectaculars vistes al mar i les muntanyes. dues plantes (300 m2 per planta). També hi ha un paller d'uns 40 m2 i una font. La masia està catalogada i admet ús d'habitatge, ús familiar, ús agrícola, ús de Turisme Rural i activitats d'interès públic i social. a la peça ideal per a aquell que vulgui tenir una casa amb estil propi en un lloc idíl·lic. Amb 4 km de camí forestal des de la carretera asfaltada, , a 9 km de la Bisbal d'Empordà i a 10 km de les millors platges i els més selectes clubs de golf de la província de Girona. La finca és molt atractiva ja que té la possibilitat de poder recuperar els boscos o bé convertir els seus camps en agricultura regenerativa, ja que es poden aplicar les tècniques en què es basa aquest principi: tornar la terra en lloc de treure-la, construir sòls d'alta qualitat, retenir l'aigua de la pluja, augmentar la biodiversitat i promoure el benestar humà i animal

A Cottage Properties dissenyem espais que optimitzen l'ús dels recursos naturals . Busquem recursos eficients per minimitzar costos energètics i maximitzar les energies renovables, és a dir treballem a favor de la natura amb un nou enfocament: Cuidar la Terra, Cuidar les persones i Fer una justa administració dels recursos; els tres principis bàsics de la Permacultura. Fem possible el nostre compromís combinant la saviesa antiga i les tecnologies més modernes com la bioconstrucció.

A Cottage Properties ens donen suport més de 30 anys com a experts en rehabilitació. Som especialistes en reformar masies i cases d´aquestes característiques. Us oferim la possibilitat d'un pressupost d'obra acabada, per orientar-vos i assessorar-vos tenint en compte els vostres desitjos com els nostres clients.

Amb Cottage Properties podreu tenir la casa dels vostres somnis integrada i respectant l'entorn.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: